SON EKLENENLER

Yalçın, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Öğretmen Atamalarını bizzat görüştü.

Ali Yalçın Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in öğretmen atama açıklamasından duyduğu rahatsızlığı bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletmesinin ardından Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat'ın açıklamalarına tepki Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman'dan geldi. Karaman ''Bizim üzerine oturdukları çamur deryası üzerinden arsızca sağa sola çamur atan tiplerle kaybedecek vaktimiz yok. Onlar bulundukları çamur içinde oyun ve oynaşa devam etsinler. Genel Başkanımız Ali Yalçın'da ’ da bizlerde düşündüğümüzü ve yaptığımızı söyleriz, söylediklerimizi de yaparız'' dedi.
20 Mart 2024 13:39

KARAMAN açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Eğitim ve kamu çalışanlarının, atama bekleyen öğretmenlerimizin problemlerini ve bu problemlerin çözüm yollarını her zaman dile getiriyor, bulunduğumuz her ortamda ve yakaladığımız her fırsatta irade ve yetki sahipleriyle paylaşıyoruz.

Genel Başkanımız Ali Yalçın ,kamu çalışanlarının toplu sözleşme ikramiyesi, enerji hizmet kolu çalışanlarının da giyim yardımları konusunda CHP’nin iptal başvurusu ve bakanlık yazıları ile başlatılan geri adım sürecinden duydukları rahatsızlık ile Maliye Bakanı’nın bir TV kanalına verdiği mülakatta paylaştığı kamudaki emekli sayısı kadar kadrolu alım yapacağız ifadesinin oluşturduğu kırgınlığı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile paylaştı.

 

Seçim sath-ı mailinde devlet adamlarının ve siyasilerin yoğun ve hızlı bir tempo içinde oldukları herkesin malumudur. Genel Başkanımız, ülkemizdeki iş ve program yoğunluğu en fazla olan kişi olan Cumhurbaşkanımız ile katıldıkları iftar programının dar ve kısıtlı vaktini dahi değerlendirmiş ve ivedi çözüm bekleyen sorunları ve duyulan rahatsızlıkları kendisiyle paylaşmış ve bu paylaşımını da sosyal medya mecralarından kamuoyuna duyurmuştur.

Genel Başkanımızın bu paylaşımını birileri daha fazla etkileşim almak gayesi ve tilkiye ulaşamadığı üzüme koruk dedirten ruhtaki hal ile eleştirdiler. Bu sözde eleştirilerin sahiplerini eğitim ve kamu çalışanları gayet iyi bilmekte ve tanımaktadır. Aşık Ruhani der ki; Arlıyı öldürür bir saman çöpü, Arsıza süngü de batmıyor oğul!

Bizim üzerine oturdukları çamur deryası üzerinden arsızca sağa sola çamur atan tiplerle kaybedecek vaktimiz yok. Onlar bulundukları çamur içinde oyun ve oynaşa devam etsinler. Genel Başkanımız Ali Yalçın'da ’ da bizlerde düşündüğümüzü ve yaptığımızı söyleriz, söylediklerimizi de yaparız

Eğitim ve kamu çalışanları için verdiğimiz mücadelemiz hiç bitmeyecek. Kazandıklarımızı azimle yürüttüğümüz mücadelemiz ile kazandık, unutulmasın! Kazanılacak tüm hak ve imkanları da bu mücadelemizin getireceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Bugün, yarın ve daima…

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA HABER SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER