SON EKLENENLER

20.000 Öğretmen Ataması ile Yetinilmemeli, Devamı Gelmelidir

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurmasının ardından açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen ''20.000 Öğretmen Ataması ile Yetinilmemeli, Devamı Gelmelidir'' dedi.
07 Mayıs 2024 12:33

EBS tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bugün, Milli Eğitim Bakanı tarafından yapılacağı açıklanan 20 bin öğretmen atamasının başta ataması gerçekleşecek öğretmenlerimiz olmak üzere ailelerine ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Eğitim sistemimizin tam kapasite çalışabilmesi için, var olan olan öğretmen ihtiyacımızı tamamen karşılayacak ve yıllara sari oluşan atama bekleyen öğretmen havuzunu azaltacak sayıda öğretmen atamasının gerçekleştirilmesi ana hedef olmalıdır. Şartlar zorlanmalı ve 20 bin atamanın devamı getirilmelidir.

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA HABER SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Salih
Yazıktır günahtır vebal almaktır. Hem sayı az hem dağılım adaletsiz bide henüz ne şekilde uygulanacağı belli olmayan klavuzu yayınlanmayan mülakat nasıl bir adaletsizlik 174 matematik, 305 fen bilgisi bunu sayın bakan nasıl dağıtmış. Türkiyede sadece bu kadar mı ihtiyaç var. İhtiyaçları açıklasınlar bilgi edinme hakkımız var. Kpss 2023 puanları ile ek ortak atama talep ediyoruz
Anne
Fen bilgisi 305 sayı bilimi yok saymaktır. 2023 kpss puanı 2 sene geçerli olsun ve ek atama yapılsın. Mağduriyet giderilsin. Bu vebal almaktır. Branş dağılımı çok adaletsiz neye göre kime göre belirlendi. Haftada 2 saat ders olan din kültürü sayı hangi ihtiyaca göre belirlendi. 1600 idareci mi atanacak. Çok büyük mağduriyet var.
SON EKLENEN HABERLER