SON EKLENENLER

ALİ YALÇIN'DAN NET TAVIR: MÜLAKATA KARŞIYIZ

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen'in mülakatı savunduğu algısını oluşturmaya çalışanlara tepki göstererek  öğretmen atamalarının mülakatla yapılmasına ilişkin tartışmalara "Eğitim-Bir-Sen olarak mülakat konusunda dünden bu güne ne söylediğimiz herkesin malumu. Dün ne dediysek bugün aynı şeyi söylüyoruz." ifadeleriyle cevap verdi.
05 Mayıs 2024 17:26

Eğitim-Bir-Sen'in muhtelif zamanlarda yayınladığı raporlarda mülakata ilişkin bölümleri paylaşan  Yalçın, "Gayet net olan açıklamayı dinleyip,anlamak yerine kırparak çarpıtmak üzere konum alan ve atama bekleyen öğretmenleri manipüle etmeye çalışan simsarlara, sosyal medya manipülatörlerine ve sendikal alanda rekabet edemeyip ucuz polemiklerle gündem oluşturmaya yeltenen kifayetsizlere sözümüz; dünya nasip yurdudur, önce insanlıktan nasibinizi alın." ifadelerini kullandı.

İşte Yalçın'ın konuya ilişkin açıklaması:

"Evladım, insanlar kulağından zehirlenir, her duyduğuna inanıp kanma”[Şeyh Edebali]

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreterimiz Talat Yavuz katıldığı bir televizyon yayınında; “Bakanlığın bu sene sınav puanının aynısını vererek kimseyi mağdur etmeyeceğini düşünüyorum. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim de sendika olarak teklifimiz bu sene nasılsa son defa bu sistemle alacaksınız akademi kuracaksınız o zaman aylardır atama bekleyen arkadaşları niye tedirgin ediyorsunuz diye söylüyoruz. Sanki aklı selim hakim olacak gibi.'' açıklamasında bulunmuştur.

Gayet net olan açıklamayı dinleyip,anlamak yerine kırparak çarpıtmak üzere konum alan ve atama bekleyen öğretmenleri manipüle etmeye çalışan simsarlara, sosyal medya manipülatörlerine ve sendikal alanda rekabet edemeyip ucuz polemiklerle gündem oluşturmaya yeltenen kifayetsizlere sözümüz; dünya nasip yurdudur, önce insanlıktan nasibinizi alın.

Eğitim-Bir-Sen olarak mülakat konusunda dünden bu güne ne söylediğimiz herkesin malumu. 
https://memurlar.net/haber/1076374/egitim-bir-sen-in-bugune-kadar-mulakat-ile-ilgili-aciklamalari.html?amp=1  Dün ne dediysek bugün aynı şeyi söylüyoruz.

 


 

KAMU EXPRESS

SENDİKA HABER SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER