SON EKLENENLER

Çerkezoğlu'ndan Bakan Işıkhan'a Sitem

13. Çalışma Meclisi toplantısı   Ankara'da başladı.Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, KESK Eş Genel Başkanı Ayfer Koçak  ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar katıldı.
29 Nisan 2024 21:46

13. Çalışma Meclisi toplantısı   Ankara'da başladı.

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Hükümet olarak, imkanların el verdiği azami ölçüde, hem çalışanlarımız hem de işverenlerimiz için dengesizliğe yol açmayacak şekilde, en iyisini ve en güzelini yapmak için büyük gayret sarf ediyoruz. Çalışanlarımızı enflasyonun tahribatına karşı koruma anlayışımızı sürdürüyoruz" dedi.

Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, KESK Eş Genel Başkanı Ayfer Koçak  ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar katıldı.

Toplantıda konuşan DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu:

''Bakan bey atanınca biz  hayırlı olsuna gittik tebrik ettik. Bakan bey Tüm sendikaları ziyaret ederken bizi ziyaret etmedi, Biz sendikal alanda eşitlik   istiyoruz'' diyerek Bakan Işıkhan'a sitemlerini iletti.

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA HABER SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER