SON EKLENENLER

KONCUK'A FIRILDAK KUBİLAY GÖNDERMESİ

Eğitim-Bir-Sen Genel sekreteri Talat Yavuz, bir televizyon programındaki sözlerini kırparak öğretmen alımlarında mülakatı  savunduğu şeklinde paylaştığı için Türk Eğitim-Sen eski Genel Başkanı ve İYİ Parti yöneticisi İsmail Koncuk'a sert tepki geldi.
05 Mayıs 2024 16:46

Açıklamasında Koncuk'un yanlış bilgilerle kamuoyunu yanılttığını söyleyen Yavuz, "Başarısız hayat hikayenize çirkin bir sayfa daha eklemiş oldunuz. Tavsiyemdir, öncelikle aynaya bakın. Bütün bunları konuşmaya cesaretiniz varsa buyurun bir ekrana tartışalım." ifadelerini kullandı.

Talat Yavuz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Sayın Çok Kıymetli Vekilim, Değerli eski başkan 
@ikoncuk;
DÜZELTELİM:
1. Bir zamanlar genel başkanı olduğunuz sendika MEB’de yetkiyi 2009 yılında kaybetti. Büyük okul müdürü değişikliği ise okulların eylem alanına dönüştürüldüğü gezi olayları sonrası, 2014 yılında, bir devlet politikası gereği güvenlik gerekçesi ile yapıldı. O tarihte siz zaten dibe vurmuştunuz. 2016 yılından beri de okul müdürleri sınav puanıyla atanıyor, buyurun çalışın, atanın.

2) 2002 öncesi, hatta sadece sınav puanıyla atama yapıldığı 2010 yılına kadar, okulların büyük bir kısmına hakim olan üyeniz müdürler nasıl atanmıştı, okulları nasıl yönetiyorlardı, öğretmenleri sendikanıza nasıl üye yapıyorlardı, cesaretiniz varsa tartışalım, hodri meydan.

SİZİN;
Genel başkanı olduğunuz sendika yetkiyi kaybetti.
Emrinizde çalışan şube başkanları, kafa göz dağıtılarak sendikan kovuldu sahip çıkamadınız.
Siyasette dikiş tutturamadınız, bir zamanların Kubilay’ına döndünüz, gittiniz geldiniz, son seçimde partiniz dibi gördü.

Şimdi yarım yanlış bilgilerle kamuoyunu yanılttığınız yetmezmiş gibi, sosyal medyada gerçek ismi ile yazmaya cesaret edemeyen proje tiplerin ürettiği ekteki videoyu paylaşarak, başarısız hayat hikayenize çirkin bir sayfa daha eklemiş oldunuz.
Tavsiyemdir, öncelikle aynaya bakın. Bütün bunları konuşmaya cesaretiniz varsa buyurun bir ekrana tartışalım. 
Yalnız en son hangi partide olduğunuzu söyleyin de televizyoncular size ulaşabilsin, olur mu?

KAMU EXPRESS

SENDİKA HABER SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER